Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Simplu, elegant si functional

Chiar daca scopul testului l-au reprezentat masuratorile privind consumul, am lasat la final si cateva remarci despre confortul oferit de cabina de dormit cu doua banchete, cea de jos extensibila, pentru mai mult confort pe timpul noptii, iar cea de sus care se poate rabata pentru a obtine un spatiu incapator, sigur si elegant pe durata transportului.
La interior, soferul are posibilitatea de a alege intensitatea luminilor pe LED de pe volan, printre echipari numarandu-se si trapa cu comanda electrica a parasolarului, suportul pentru telefon si portul Bluetooth, sistemul de navigatie.
Scaunele sunt cele de top din oferta producatorului francez, cu suport lombar si sistem de incalzire si ajustare pe lungime/inaltime, la fel ca si volanul, reglabil pe trei directii.
 

Cabina de dormit care echipeaza modelul cu motor de 11 l are un tunel motor de aproape 20 cm, inaltimea interioara deasupra tunelului motor fiind de 1,85 m. Pentru cei foarte atenti la spatiul interior este disponibila cabina inaltata, oferita insa numai in combinatie cu motorul de 13 l. Modelul de top …

Articole similare