Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cea mai mare statie de alimentare cu combustibil Shell pentru camioane din Austria

Shell a deschis oficial pe 23 aprilie cea mai mare statie de alimentare cu combustibil din Austria. Shell Wörgl, plasata pe A12, aproape de granita dintre Austria si Germania, are opt benzi de asteptare si 16 pompe cu debit marit. In plus, soferii de camion pot beneficia de peste 30 de spatii de parcare securizata si de toate serviciile necesare luarii unei pauze de condus de scurta sau lunga durata.

Luna trecuta s-au terminat lucrarile de renovare ale statiei Shell Wörgl West de pe autostrada A12, situata in imediata apropiere a terminalului RO-LA de la Wörgl.
 

In prezent, cu o capacitate de stocare de 750.000 de litri de diesel si AdBlue, aceasta se situeaza pe primul loc in topul statiilor de alimentare de mare tonaj din reteaua Shell de pe teritoriul Austriei si pe locul trei in Europa, dupa Berchem (Luxemburg) si Maribor (Slovenia).
Aceasta statie de alimentare localizata la iesirea 20, Wörgl West, este acum dedicata exclusiv camioanelor, fiind una dintre cele mai sigure statii din Austria, dupa cum a declarat Nikolas Iwan, seful retelei de statii de alimentare Shell din Austria. „Oferim clientilor nostri tot ceea ce le este necesar fie pentru o alimentare rapida, fie pentru …

Articole similare