Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cinci programe operationale aprobate de CE, iar alte doua in faza finala de negociere

Romania are aprobate in prezent cinci programe operationale din politica de coeziune, iar negocierile cu CE pentru inca alte doua programe operationale se afla in faza finala, a declarat directorul general in cadrul Ministerului Fondurilor Europene (MFE), Directia Analiza, Programare si Evaluare, Mihaela Toader, in cadrul intalnirii membrilor Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane. „Suntem in faza finala de negociere pentru Programul Operational Infrastructura Mare (investitiile pe care Romania si le propune pentru transport, mediu si energie) si Programul Operational Regional (dezvoltarea celor 8 regiuni ale Romaniei)“, a precizat aceasta in cadrul prezentarii cu tema „Fondurile Europene: lansarea noilor Programe Operationale 2014-2020“, subliniind ca si Programul National de Dezvoltare Rurala a fost transmis in forma finala catre CE.
 

„Asteptam sa se modifice cadrul financiar multianual la nivel european pentru a putea fi emise deciziile de aprobare. Este un pas absolut necesar pe care UE trebuie sa il faca“, a mai spus Mihaela Toader.
Aceasta a precizat ca este pentru prima data cand in Romania se suprapun doua perioade de programare. „Este vorba despre …

Articole similare