Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cum sa economisesti combustibil la fiecare kilometru parcurs

In calitate de companie implicata in domeniul mobilitatii, Bridgestone face eforturi sa reduca emisiile de CO2 si sa promoveze conservarea ecologica. Grupul urmareste sa-si scada cu 35% pana in 2020 emisiile de CO2 la nivel international (masurate dupa unitati de vanzari) emanate de la achizitie, produse, logistica, vanzari si recuperarea anvelopei la terminarea duratei de viata a acesteia, cu focalizare pe imbunatatirea eficientizarii rularii anvelopei.
 
Ca o contributie la aceste obiective, Bridgestone prezinta noua gama standard de anvelope premium de directie, de tractiune si pentru remorci pentru transportul cu autocamioane pe autostrada, ce reprezinta un progres in performanta ecologica.
Modelele Ecopia H-Steer 001, Ecopia H-Drive 001 si Ecopia H-Trailer 001 sunt cele mai eficiente anvelope Bridgestone concepute vreodata pentru transportul cu autocamioane pe autostrada, cu o reducere spectaculoasa a rezistentei la rulare ce genereaza o reducere a consumului de combustibil de pana la 5% fata de gama anterioara Ecopia, fara compromiterea duratei de viata a anvelopei.
In plus, o aderenta exceptionala si un raspuns extraordinar la franare in conditii de vreme umeda garanteaza niveluri mai ridicate de siguranta.
Atat testele proprii ale Bridgestone, cat si testele independente demonstreaza o reducere spectaculoasa a rezistentei la rulare a noilor anvelope prin comparatie cu gama anterioara Ecopia.
Compusul NanoPro-Tech exclusiv de la Bridgestone reduce spectaculos frecarea interna dintre diferitele elemente ale compusului anvelopei. Aceasta reduce major pierderea energiei si, astfel, a rezistentei la rulare. In schimb, se actioneaza direct asupra reducerii consumului de combustibil …

Articole similare