Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

25 de ani in Republica Ceha

Jungheinrich a aniversat 25 de ani de activitate in Republica Ceha, intr-o perioada prospera pentru economia din aceasta tara. Piata se situeaza deja peste cifrele de dinainte de criza, cu o cerere crescuta pentru echipamentele electrice. Tehnologia li-ion este viitorul, iar automatizarea sta la baza intralogisticii 4.0.
Text: Cristiana SANDULESCU
 

Istoria Jungheinrich in Cehia a inceput acum 25 de ani, cu cinci angajati, intr-o locatie inchiriata din Praga. Cu produse de calitate, service rapid si eficient si expertiza personalului tehnic, compania s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut, iar cu prilejul evenimentului aniversar, care a avut loc la jumatatea lui iunie a.c. la castelul Stirín, din apropiere de Praga, au participat toti cei 240 de angajati. Invitatul de onoare a fost Hans-Georg Frey, presedintele consiliului de administratie al Jungheinrich AG, alaturi de care au mai participat Christian Erlach, director regional pe Europa de Est, si Vratislav Pribyl, directorul Jungheinrich (CR) s.r.o.
Aniversarea celor 25 de ani de prezenta a producatorului german in Cehia nu a fost doar o retrospectiva a pietei echipamentelor de stivuit in ultimul sfert de veac, ci s-a concentrat pe proiectele de viitor si pe tendintele in intralogistica.

Tehnologia li-ion este viitorul
Bateriile li-ion permit incarcarea rapida cu energie pe perioada pauzelor scurte, astfel incat echipamentul poate continua sa opereze pe durata mai multor schimburi de lucru fara oprire sau fara sa fie necesara inlocuirea bateriei. „Principalul avantaj este costul minim de service si de intretinere. Faptul ca bateria nu necesita schimbare economiseste spatiu, timp si bani. Tehnologia li-ion elimina munca ineficienta in depozit, iar angajatii isi pot concentra eforturile pe probleme mai importante“, a explicat Pavel Králík, manager de proiect Jungheinrich. In stransa legatura cu progresul tehnologic, automatizarea devine incet, dar sigur, o realitate in logistica.

Articole similare

Ad