Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eficienta digitala in retea: TimoCom insoteste clientii in Logistik 4.0

Epoca industriala digitala a inceput si impune provocari noi in economie. Termenul Logistik 4.0 s-a raspandit in bransa transporturilor si cuprinde integrarea in retea si optimizarea proceselor, datelor, oamenilor si masinilor. De asemenea, imbunatateste transparenta datorita eficientei.

Cea mai mare platforma de transport din Europa, oferita de TimoCom, a recunoscut inca de acum 20 de ani progresul digitalizarii si si-a asumat rolul de pionier in domeniu.
 

Aplicatiile oferite de prestatorul german de servicii IT se vor orienta in viitor spre o interactiune eficienta, nu numai intre firme, prin crearea unei burse de transport si marfuri de transportat cu un index al firmelor, ci si intre masini, prin interfete inteligente. Cu pana la 500.000 de oferte internationale de capacitati de transport si marfuri de transportat in fiecare zi, platforma de transport TimoCom este un sistem de asistenta pentru optimizarea exploatarii capacitatilor de transport si a spatiilor de depozitare, detinand pozitia de lider de piata in Europa.

Transparenta, securitate si avantaje concurentiale
Tot ceea ce se poate se va digitaliza in viitor. Fluxul de informatii poate fi optimizat pentru ambele parti, asadar procesul de munca de zi cu zi devine mai rapid si mai util. Utilizarea tehnologiilor noi este importanta pentru TimoCom si presupune o adaptabilitate ridicata a utilizatorilor platformei de transport – o cerinta care, conform experientei, este caracteristica domeniului flexibil al logisticii transporturilor. Si, nu in cele din urma, deoarece noutatile din portofoliul aplicatiilor TimoCom urmaresc intotdeauna cresterea eficientei pentru utilizatori, acestea sunt acceptate cu gratitudine si implementate la fel de rapid.
Ca urmare, in septembrie 2016, prestatorul de servicii IT si-a extins indexul firmelor, continand peste 36.000 de firme din 44 de tari europene, cu functia de incarcare si descarcare a documentelor. Cu ajutorul acestora, clientii pot pune la dispozitia altor utilizatori, pentru a fi descarcate, documente solicitate in mod regulat, incarcate in profilul propriu. De aceea nu mai este necesara asteptarea indelungata a documentatiei necesare pentru comenzile de transport, ca de exemplu antetul, licenta UE sau asigurarea transportatorului. In afara de timpul economisit, firmele care pot pune la dispozitie aceste documente obtin si un avantaj concurential: transparenta. Cu cat un client are un profil mai detaliat si mai sugestiv, cu atat va prezenta mai multa incredere. …

Articole similare