Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alaturi de Cercetasii Romaniei pentru o noua aventura

Mercedes-Benz Romania este pentru al saselea an consecutiv alaturi de Cercetasii Romaniei, carora le-a pus la dispozitie patru vehicule: doua Citan, un Vito pentru transport de persoane si un Vito pentru transport marfa. Utilitarele Mercedes-Benz sunt folosite de cercetasi pana la inceputul lui septembrie.

Am avut ocazia sa vizitam unul dintre campurile cercetasesti unde vehiculele Mercedes-Benz vin in sprijinul activitatilor cercetasilor, la Nocrich, un proiect interna- tional unde sunt prezenti tineri nu doar din Romania, ci si din alte tari.
 

Aici, ei au putut participa la mai multe ateliere si au organizat drumetii pe langa Nocrich, descoperind satele sasilor, aproape pustii dupa ce multi dintre ei au plecat din tara. Cercetasii au avut de indeplinit diferite sarcini – sa gaseasca gazduire si sa munceasca drept recompensa – dar au participat si la o serie de ateliere, desfasurate in camp, unde au experimentat olaritul, realizarea de caramizi asa cum o faceau inaintasii nostri, dansuri traditionale sa- sesti, notiuni de permacultura si altele.
Cele patru vehicule Citan si Vito au fost oferite cercetasilor pentru transportul persoanelor, dar si al materialelor necesare in campuri. Astfel, calatoriile cercetasilor s-au bucurat de versatilitatea oferita de Citan, de numeroasele locuri pentru pasageri ale noului Vito, precum si de tehnologia Mercedes-Benz Vans, care asigura atat un confort sporit, cat si un nivel ridicat de protectie pentru sofer si pasageri.
„In fiecare an, cercetasii ne invata cat de important este sa oferim respect celor din jur, fie ca vorbim despre comunitate, fie despre …

Articole similare