Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IDS isi consolideaza semnificativ prezenta in Romania

18 statii de alimentare Rompetrol se alatura retelei IDS in Romania
Reteaua IDS se extinde semnificativ, cu 18 statii de alimentare Rompetrol din Romania care accepta acum cardul IDS. Prin acest acord, cardul IDS devine singurul card de Transport Rutier Comercial (CRT) acceptat in statiile Rompetrol din tara.
 

Mohammed Ali, manager IDS Network Development in Europa, confirma importanta acestui acord: „Strategia IDS este clara. Cautam parteneri regionali strategici importanti, care pot oferi preturi competitive, in locatii-cheie, pentru numerosii clienti internationali ai IDS. Suntem incantati de parteneriatul din Romania cu Rompetrol, companie ce indeplineste toate aceste criterii si multe altele.”

IDS, in peste 600 de locatii din Europa
In ultimii 30 de ani, IDS a devenit unul dintre cei mai importanti parteneri in alimentarea cu carburant pentru companiile internationale de transport rutier in Europa, concentrandu-se pe solutii orientate catre client. Astfel, IDS a investit semnificativ in securitate si control, si ofera posibilitatea de a achita in avans orice taxa sau tichet necesare pe traseele din Europa. Totodata, IDS este primul furnizor de carburant care a lansat un card de combustibil inteligent, contactless, cu cip RFID si cod PIN personal, pentru tranzactii mai rapide si mai sigure – fiecare tranzactie trece printr-un proces de autorizare online, iar o echipa de securitate monitorizeaza toate tranzactiile suspecte in regim 24/7/365.
Cu peste 600 de statii localizate strategic, de-a lungul tuturor rutelor principale din Europa, IDS ofera solutii de alimentare personalizate, serviciul clienti disponibil in mai multe limbi si o retea internationala amplasata eficient in toata Europa. Statiile de alimentare sunt deschise 24/7 si sunt usor accesibile pentru camioane. Toate sunt situate in locatii-cheie, inclusiv in punctele de trecere a frontierei si in principalele centre de transport si comerciale. Parte a Kuwait Petroleum Company, IDS se dedica pe termen lung sectorului alimentarii cu combustibil si continua sa faca investitii care raspund nevoilor clientilor sai.

Un viitor sigur in Romania
Rompetrol face parte din KazMunay Gas Group (KMG). KMG reprezinta interesele Republicii Kazahstan in sectorul de importanta strategica al petrolului si gazelor si este o companie nationala integrata, activa in explorarea, productia, rafinarea si transportul hidrocarburilor.
Fiecare dintre cele 18 statii Rompetrol din Romania este echipata cu pompe de mare viteza pentru camioane si este localizata intr-o zona de importanta strategica. IDS va instala terminale de pre-autorizare in interior, pentru a promova ofertele magazinelor Rompetrol in randul soferilor, ca servicii cu valoare adaugata. Aceste terminale din interior sunt echipate cu aceeasi tehnologie contactless sigura ca pompele, astfel ca garanteaza aceleasi standarde inalte de securitate IDS.
IDS estimeaza o crestere semnificativa a volumelor din Romania, datorita parteneriatului cu Rompetrol.
Mai multe informatii sunt disponibile pe www.ids.q8.com

Stiati ca IDS este primul furnizor de carburant care a lansat un card de combustibil inteligent, contactless, cu cip RFID si cod PIN personal in Europa?

Articole similare