Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fiat Doblò a ajuns la a patra generatie

Peste 1,3 milioane de clienti au ales Fiat Doblò de la lansarea sa pe piata, in urma cu 14 ani. Vehiculul a ajuns acum la cea de-a patra generatie si este mai functional, mai performant si mai economic. Avand sarcina utila de peste o tona si volum util de 5,4 m3, Doblò este pe primul loc in clasa sa din punct de vedere a capacitatii de transport. Forma patrata si dimensiunile generoase ale usilor asigura acces usor la zona cargo si permit incarcarea oricarui fel de marfa.
 

Inca de la design, Doblò a fost conceput ca un vehicul comercial din toate punctele de vedere, si nu ca o derivatie din autoturism. In acest fel, poate fi configurat direct din fabrica in 1.000 de versiuni, fiind oferit in doua variante de inaltime si doua ampatamente, ca van, sasiu-cabina sau combi. La exterior se pot recunoaste liniile de design ale noului Fiat Ducato, noua abordare tridimensionala facand vehiculul sa para mai dinamic. Iar prin combinarea si rotunjirea liniilor orizontale si verticale, caroseria are un aspect mai fluid.
Noua configuratie interioara imbunatateste viata si munca la bord. Bordul, consola si panourile laterale au fost reproiectate pentru a oferi o ergonomie sporita, in paralel cu cresterea numarului compartimentelor de depozitare. Iar sistemul Uconnect cu monitor color de 5’’ si sistem de navigatie, impreuna cu imbunatatirea acusticii la interior cresc confortul soferului.
Toate schimbarile au urmarit cresterea functionalitatii noului Doblò. Astfel, pe bancheta din dreapta soferului …

Articole similare