Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou jucator pe piata pick-up-urilor

Renault isi completeaza gama de utilitare usoare cu modelul Alaskan, un pick-up robust, care „ataca“ un segment de piata aflat in continua crestere. Vehiculul, pentru care producatorul francez a pregatit o strategie de vanzari globala, va fi disponibil din prima jumatate a anului viitor.

Pentru a-si consolida pozitia fruntasa pe piata europeana si globala a vehiculelor comerciale usoare, Renault a intrat si pe segmentul pick-up-urilor, care contribuie cu peste o treime la vanzarile mondiale de utilitare mici si este in crestere continua.
 

Astfel, in iunie, la Buenos Aires, a fost lansat noul Renault Duster Oroch, destinat Americii de Sud, iar la inceputul lui septembrie a fost prezentat in premiera conceptul Alaskan, care deschide drumul unui model de serie ce se va adresa pietei globale.
Este vorba de un vehicul cu sarcina utila de o tona care are alura sportiva si toate caracteristicile de design obisnuite pentru un pick-up – dimensiuni impresionante si silueta care da impresia de putere si robustete – pastrand insa si aspecte proprii Renault.
Alaskan este echipat cu motorul diesel Renault cu patru cilindri si cu doua turbine, care intra si in dotarea gamei Master si promite o acceleratie foarte buna si un consum mic de carburant, deci si emisii scazute de CO2. Dintre cele doua turbine, cea mica permite accelerarea usoara la viteze reduse ale motorului si cea mare este pentru turatii mai mari.
Conceptul Alaskan implineste asteptarile a trei categorii de clienti, deoarece poate fi folosit ca …

Articole similare