Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H350, acum disponibil cu Euro 6

Hyundai H350 a fost lansat in toamna, la IAA Hanovra, intr-o configuratie speciala pentru piata europeana. Vehiculul este acum disponibil cu motor Euro 6 si modul Active Eco Drive in echiparea standard, si beneficiaza de garantie de trei ani fara limita de kilometri sau, mai nou, cinci ani sau 200.000 km.
 

Hyundai Motor a prezentat la IAA noul H350, la doi ani de la debutul pe piata europeana. Acesta este primul model lansat de constructorul coreean pentru gama „grea“ de utilitare. Vehiculul este asamblat pe o linie dedicata de productie, in Bursa (Turcia), si dispune de motoare noi Euro 6. Gratie colaborarii cu mai multi carosieri europeni, H350 este deja disponibil pentru mai multe aplicatii, cu diverse tipuri de suprastructuri. Pentru inceput, vehiculul este disponibil ca furgon, sasiu-cabina si minibus cu sapte locuri. Iar ca variante de carosare, cele mai populare sunt versiunile platforma si basculanta. In plus, Hyundai propune si un model cu propulsie pe celule de hidrogen, cu zero emisii, tehnologia fiind folosita deja la vehiculul ix35 Fuell Cell, care a intrat in productia de serie.
Hyundai H350 se evidentiaza prin capacitatea mare a spatiul de incarcare mare, design ergonomic si performanta, toate combinate cu un nivel ridicat de calitate si siguranta. Structura vehiculului este foarte robusta, fiind produsa in proportie de 75% din otel cu rezistenta ridicata.

Motoare noi, pentru mai multa eficienta
Puternicul motor Hyundai turbo diesel, de 2,5 l, respecta acum standardul de emisii Euro 6 si a fost optimizat pentru a oferi eficienta sporita, avand un consum de combustibil mai mic cu 4,4%, gratie tehnologiei SCR, dar si pompei de ulei cu control variabil. In combinatie cu transmisia manuala cu sase trepte si tractiune pe puntea spate, H350 ofera dinamica si eficienta excelente. Foarte important, sistemul Active Eco Drive, care adapteaza functionarea motorului la comportamentul de condus al soferului, este de acum inclus in echiparea standard.
De asemenea, sistemul de control dinamic al vehiculului consta din noua dispozitive electronice care asista si protejeaza soferul, printre care atenuarea impactului in caz de rasturnare, semnalizatoare pentru oprirea de urgenta, sistem de incalcare a benzilor de circulatie etc.

Cel mai bun spatiu de depozitare din clasa sa
Noul H350 beneficiaza de un design complet nou, special conceput pentru piata europeana. Cabina a imprumutat numeroase caracteristici de la autoturisme, atentia acordata confortului soferului fiind primordiala. Acesta are la dispozitie cruise-control, camera de filmat pentru mersul cu spatele, asistenta la parcare si senzor de ploaie.
In acelasi timp, o atentie deosebita a fost acordata zonei cargo, care are o sarcina utila de 1.320 kg si poate incarca pana la 5 europaleti – printre cele mai bune performante pe segmentul utilitarelor de 6 m.

Conditii avantajoase de garantie
Hyundai Motor Europe ofera trei ani garantie fara limita de kilometri sau un pachet de garantie extins, de cinci ani sau 200.000 km, foarte avantajos pentru utilizatorii care fac sub 70.000 km/an. In acest fel sunt acoperite toate categoriile de clienti, in functie de specificul activitatii pe care o desfasoara.
Disponibil initial in noua tari europene, H350 este oferit acum pe 14 piete, printre care si Romania. Reteaua de dealeri Hyundai a crescut semnificativ, de la inceputul lui 2017 urmand sa includa aproximativ 500 de reprezentanti in toata Europa. Astfel, numai in Germania numarul dealerilor se va dubla, de la 40 la 80.

Hyundai in Romania
In tara noastra, 2016 se va inchide cu 100 de vehicule comerciale vandute, iar pentru anul viitor obiectivele sunt dezvoltarea retelei de dealeri si serviciile post-vanzare, a declarat Teodor Brusalis, director executiv Hyundai Auto Romania. Modelul H350 este oferit atat ca van, cat si ca auto-sasiu, importul versiunilor Euro 6 fiind inceput in noiembrie. „Vehiculul nu se va impune prin pret, ci prin performante. Vom constitui un parc de demo, pe diferite configuratii, iar vanzarea se va face din stoc, pentru a asigura timpi de livrare rapizi. Cea mai solicitata configuratie va fi cea de baza, mai ales ca vehiculele sunt foarte bine echipate in versiunea standard.“
Este bine de stiut ca H350 va putea fi contractat atat in leasing financiar, cat si operational.

Articole similare