Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

prezentare Lubexpert

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 a fost reformulat pentru a optimiza functionarea motoarelor vehiculelor comerciale de ultima generatie.

ExxonMobil a reformulat uleiul pentru motoarele vehiculelor comerciale diesel, Mobil Delvac 1™ 5W-30, pentru a oferi operatorilor de vehicule comerciale posibilitatea de a optimiza performanta motoarelor si de a reduce consumul de combustibil.
 

Noul Mobil Delvac 1™ 5W-30 are mai multe aprobari decat varianta anterioara si respecta cerintele celor mai multe motoare Euro 6 dezvoltate de cei mai importanti producatori de echipamente originale (OEM), cum ar fi Mercedes-Benz, Volvo, Cummins, MAN, Renault, Deutz, Mack, DAF, Ford, Caterpillar etc.

Pentru a indeplini obiectivele de emisii Euro 6, toate motoarele noi vor include tehnologii de evacuare post-tratament, care implica o combinatie a sistemelor de reducere catalitica selectiva (SCR), recircularea gazelor de esapament (EGR) si filtru de particule diesel (DPF). Toate aceste dispozitive de post-tratare pot fi sensibile la componente lubrifiate. Cu un nivel scazut de cenusa sulfat, fosfor si sulf (low SAPS), noul Mobil Delvac 1™ 5W-30 poate oferi protectie remarcabila sistemelor de tratare a emisiilor pentru motoarele moderne, inclusiv Euro 6.

Noua formulare a dovedit, de asemenea, ca poate oferi beneficii semnificative in ceea ce priveste economia de combustibil la vehiculele utilitare. Teste independente de economie de combustibil au fost recent efectuate la Millbrook, unul dintre cele mai importante centre de testare pentru vehicule din Marea Britanie. Doua camioane Volvo FM 440 Euro 5, incarcate la 75% din capacitatea totala a vehiculului (circa 44.000 kg) au efectuat o serie de teste privind consumul de carburant in conditii de autostrada, Mobil Delvac 1™ 5W-30 inregistrand o economie medie de combustibil de 1,8%.

Cu noul Mobil Delvac 1™ 5W-30, ExxonMobil a creat un ulei avansat pentru vehicule comerciale, care indeplineste cerintele tehnice ale motoarelor actuale si viitoare si ofera beneficii valoroase legate de durabilitate, cum ar fi potentialul ridicat de economie de combustibil.

Pe langa o protectie sporita a sistemului de tratare a emisiilor si potentialul de economie de combustibil, Mobil Delvac 1™ 5W-30 ofera o serie de avantaje suplimentare in comparatie cu …

Articole similare

Ad