Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transics

Solutia Transics smartphone cu model unic de plata pe utilizare asigura integrarea facila in lantul logistic a subcontractantilor.
Expertul belgian in gestionarea flotei ofera pe piata de servicii telematice TX-Smart – o noua aplicatie Android care faciliteaza schimbul de informatii intre transportatori si subcontractantii lor. Utilizatorul beneficiaza de o interfata intuitiva si pentru solutia smartphone plata se face pe utilizare, ceea ce o face si mai atractiva pentru transportatorii care au nevoie de ea doar ocazional.

TX-Smart, precum si TX-Connect, noul software de gestiune back-office, si software-ul TX-Magellan, pentru gestiunea semiremorcilor, au fost dezvoltate conform strategiei Transics de orientare catre client si sunt in mare masura bazate pe feedback-ul acestora.
Solutia originala android a Transics, TX-SMART, ii ajuta pe transportatori sa integreze cu usurinta subcontractantii ocazionali in cadrul lantului lor logistic, crescand astfel eficienta. Conceptul de operare este foarte simplu. Soferii subcontractantilor care detin TX-Smart pe smartphone pot comu-nica usor si rapid cu dispecerii si planificatorii apartinand personalului administrativ, deoarece TX-SMART este complet integrat in platforma TX-Connect a personalului administrativ Transics. Caracteristicile aplicatiei mobile includ identificarea soferului si a vehiculului, selectarea semiremorcilor, trimiterea mesajelor expeditor-destinatar si invers, gestiunea activitatii soferului, trimiterea mesajelor structurate de planificare, oferirea informatiilor legate de paleti si detalii referi-toare la avarierea bunurilor.

Plata pe utilizare
TX-Smart este o solutie usor de accesat datorita interfatei intuitive, dar se poate spune ca cel mai inovativ aspect este reprezentat de modul de stabilire a pretului. TX-Smart este disponibil cu modelul plata pe utilizare: la finalul fiecarei luni, transportatorii vor plati doar pentru zilele in care au folosit software-ul.
TX-Connect.

 

Articole similare

Ad