Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Elefant.ro, 2 milioane de livrări prin platforma Postis

elefant.ro a înregistrat în primele 6 luni ale anului venituri totale din vânzări în valoare de 21,2 milioane euro, în creștere cu 62% față de perioada similară a anului trecut. Astfel, retailerul devine al doilea client Postis care atinge pragul de 2 milioane de livrări procesate prin platformă.

Cu un business început în 2010, inițial ca un retailer specializat în comerțul cu cărți, elefant.ro a evoluat rapid într-una dintre cele mai mari platforme online din România și Moldova. Anul acesta, în plină pandemie, compania a decis să ofere clienților cât mai multe posibilități de aprovizionare, dar și să vină în ajutorul afacerilor mici și nu numai. Astfel a fost lansată soluția Elefant Marketplace, care a ajutat la creșterea business-ului cu 62%, cu o valoare a vânzărilor de 21,2 milioane de euro. Pentru prima dată în istorie, compania a înregistrat un EBITDA pozitiv și se așteaptă la venituri totale de 45 de milioane de euro.

Având în vedere creșterea sa accelerată, elefant.ro este al doilea client Postis care a atins pragul de 2 milioane pentru livrările procesate prin intermediul platformei logistice. Pe lângă optimizarea costurilor și proceselor realizate prin procese simplificate, integrarea sistemelor și coordonarea datelor de livrare, elefant.ro folosește funcționalitățile încorporate ale platformei pentru a îmbunătăți experiența generală a clienților. Aceștia au vizibilitate în timp real asupra comenzii și comunicare prin e-mail pe parcursul livrării, de la depozit la adresa de livrare.

Articole similare

Ad