Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

HMM o ia pe urmele lui Maersk și intră pe piața de logistică

Transportatorul sud-coreean de containere HMM va păși pe urmele Maersk și să va extinde către a deveni un integrator logistic cu soluții complete pentru a-și sprijini strategia de expansiune rapidă.

În mesajul adresat angajaților pentru noul an, directorul executiv al HMM, Jae Hoon Bae (foto), a declarat că operatorul de transport maritim „nu ar trebui să se limiteze” doar la sectorul de linie maritimă, ci să își dezvolte interesul pentru „logistica cuprinzătoare”.

Pentru 2020, operatorul estimează că va înregistra primul profit, după ce a acumulat pierderi de 3,5 miliarde de dolari în ultimii cinci ani. Unul dintre motive este mărirea capacității flotei cu 12 nave de 24,000 TEU, crescând astfel capacitatea totală de transport cu 330,000 TEU la un total de 719,000 TEU. În plus, în prima parte a acestui an, HMM va primi alte 8 nave cu o capacitate de 16,000 TEU fiecare, și este de așteptat, potrivit speculațiilor din piață, să înceapă noi construcții în porturilor sud-coreene pentru depozitarea mărfurilor.

Articole similare

Ad