Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volkswagen arată primele schițe ale noului Multivan

„Noul Multivan poartă genele de neconfundat ale designului celui mai cunoscut MPV”, spune Albert Kirzinger, șeful echipei de design care a dezvoltat noul Multivan, care va fi lansat în premieră mondială în iunie.

VW Vehicule Comerciale promite un Multivan complet reproiectat, de sus până jos, păstrând însă ADN-ul modelului actual. „Am îmbunătățit caracterul inconfundabil al acestui vehicul iconic, în timp ce rămâne loial liniei tipice a Bulli. Am reintrodus, de exemplu, linia orizontală din jurul caroseriei, caracteristică T3”, a afirmat Albert Kirzinger.

De asemenea, designul monoliticeste păstrat ca un omagiu adus primei generații a Multivan, care și-a făcut debutul acum 35 de ani. Capota este trasă înainte pe sub parbriz, ca la T4.

Cea de a cincea generație a Multivan, cu șapte locuri, se bazează pe sistemul modular Transverse Matrix, combinat cu extensia ampatamentului cu proporțiile corespunzătoare.

Comunicatul VW mai aduce câteva informații despre cum va arăta noul Multivan: vehiculul este mai lat, iar coeficientul de aerodinamică este îmbunătățit, pentru un consum mai redus de combustibil sau o autonomie mai mare.

Curioșii pot vedea deja un film de prezentare și comentariile șefului echipei de design de la linkul de mai jos:

https://www.vwn-presse.de/vwn-presse/landingpages/Der%20neue%20Multivan/07_LAY_Teaser_Design_DE.mp4

Articole similare

Ad