Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixMobility atrage investiții de 650 de milioane de dolari

FlixMobility pregătește o nouă etapă de extindere la nivel global, după semnarea parteneriatului cu investitorul Canyon Partners. Finanțarea, structurată între un mix de capital propriu și datorii, se ridică la 650 de milioane de dolari. Canyon Partners, un jucător de top în sectorul tech și de mobilitate, transmite astfel un semnal clar de accelerare a strategiei de dezvoltare.

Noua evaluare a FlixMobility ajunge, aşadar, la peste 3 miliarde de dolari, o creștere semnificativă față de ultima rundă de investiții din 2019, având la bază sprijin financiar din partea fondatorilor și investitorilor deja existenți, precum General Atlantic, Permira, TCV, Holtzbrinck Ventures și Silver Lake.

Datorită ajustării rețelei și a investițiilor în tehnologie și automatizare, FlixMobility a trecut cu bine pandemia şi acum se concentrează în special pe creștere, prin extinderea serviciilor pe piețe noi, cât și pe cele deja existente. De asemenea, se mizează pe dezvoltarea serviciilor feroviare în Germania și Suedia.

Investiția va susține obiectivele FlixMobility de a opera cele mai mari rețele de autocare în Statele Unite, Marea Britanie și Portugalia, precum și de a-și întări poziția în Turcia, Franța și Europa de Est. În plus, compania plănuiește deja să se extindă pe noi piețe, după pauza generată de pandemia Covid-19.

Articole similare

Ad