Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transport de 856 t folosind trailere Goldhofer

Edwards Moving & Rigging a câștigat un contract pentru transportul a două turbine și generatoare de 317-430 t în Fort Lauderdale, la o fabrică de energie situată la circa 19 km distanță.

Cursa a presupus ridicarea turbinelor și generatoarelor de pe o barjă și transportul lor pe autostradă, iar marea provocare a fost porțiunea unde exista o restricție de înălțime de 5,5 m, din cauza căreia marfa nu putea fi încărcată direct pe platformă sau pe module.

Compania de transport are însă o experiență vastă și poate combina diverse module Goldhofer »FAKTOR« 5 și module grele, astfel că, și datorită echipei sale de tehnicieni, a realizat și această comandă aproape ca pe una de rutină.

Folosirea »FAKTOR« 5 a făcut posibilă așezarea transformatoarelor și generatoarelor între combinațiile de module din față și din spate, astfel încât ele să poată trece pe sub poduri fără probleme. Iar datorită cursei verticale de 1,8 m, echipa care a realizat transportul a putut să elimine orice obstacole de pe drum.

Podurile traversate au avut până la 350 m lungime și nu au reprezentat o problemă nici pentru echipă, nici pentru trailere, cadrul grinzii fiind plasat pe o combinație de 2×18 axe așezate una lângă alta, pentru a respecta încărcarea maximă admisă pe axe.

Transportul a avut o greutate totală de 856 t, o lungime totală de 102 m, o lățime de 6,3 m și o înălțime de 5,3 m și a presupus luarea câtorva viraje de 90 de grade.

Articole similare

Ad