Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volta Trucks, acord cu CPC pentru fabricarea camioanelor cu materiale reciclabile

Volta Trucks, furnizor de servicii și producător de vehicule comerciale 100% electrice, a semnat un parteneriat cu CPC, cel mai mare producător de materiale compozite din Europa, pentru a dezvolta și furniza panouri exterioare din materiale compozite reciclabile și durabile pentru caroseria Volta Zero.

Volta Zero este primul vehicul comercial 100% electric din lume de 16 tone, proiectat pentru operațiuni logistice în centrele urbane. Când modelul a fost dezvăluit, septembrie 2020, Volta Zero a primul vehicul comercial care a fost folosit panouri realizate din surse durabile și compozit de rășină biodegradabil. Materialele derivate din fibre oferă performanțe ridicate, sunt ușoare și provin din surse regenerabile. În plus, ciclul său de viață este aproape neutru în ceea ce privește emisiile de CO2, iar caracteristicile sale de greutate și rezistență sunt comparabile cu cele ale fibrelor de carbon, dar producția sa necesită niveluri de CO2 cu 75% mai mici.

Volta Trucks va lucra împreună cu grupul CPC pentru a dezvolta și produce noi materiale compozite reciclabile, în volume semnificative și suficiente pentru a îndeplini obiectivele de vânzări pe termen lung ale companiei.

Articole similare

Ad