Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Serviciul Predict de la DPD se extinde în șase orașe și județul Ilfov

DPD România extinde serviciul Predict, unic la noi în țară, așa cum declară reprezentanții companiei, în Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Sibiu, Timișoara și în județul Ilfov. Cu ajutorul săi, clienții pot afla cu precizie intervalul de 60 de minute în care urmează să le fie livrat coletul.
Serviciul este disponibil din iunie în București și va ajunge în toate zonele urbane din România până la finalul anului. De el s-au bucurat în primele două luni de implementare aproximativ 800.000 de destinatari din Capitală, rata de livrare în intervalul anunțat fiind de 90% în prima lună și de 97% în prezent.

Predict este gratuit și ușor de folosit: în momentul preluării comenzii de către curier, destinatarul primește prin SMS și e-mail un link către aplicația Smart Control și astfel are control total asupra livrării coletului (confirmare adresă, redirecționare către oficiu sau automat DPDbox), iar în dimineața livrării află intervalul precis de 60 de minute în care va avea loc aceasta.
DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, și este activ pe piața locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier. Compania are în România peste 2.000 de angajați (inclusiv francizele) și livrează anual peste 15 milioane de colete.

Articole similare

Ad