Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primele 5 camioane electrice Volvo Trucks livrate pentru distributia de bere din Manhattan

Volvo Trucks America de Nord a livrat primele camioane electrice de transport regional – clasa 8 – cu baterii electrice pentru distributia de bere in Manhattan. Cinci camioane Volvo VNR Electric cu emisii zero se alătură flotei de peste 400 de camioane a Manhattan Beer Distributors pentru livrarea berii și băuturilor in New York pentru a deservi clienții din New York, Long Island și orasele din jur.

Pentru a sprijini încărcarea parcului său de baterii electrice, Manhattan Beer Distributors a instalat in Bronx trei încărcătoare rapide de nivel 3 DC care pot reîncărca complet camioanele electrice Volvo VNR Electric până la 80% în 70 de minute. Camioanele electrice cu baterii ale distribuitorilor de bere din Manhattan au fost primele modele Volvo VNR Electric care au intrat în serie completă la fabrica Volvo Trucks New River Valley din Dublin, Virginia, care asamblează toate camioanele Volvo vândute în America de Nord.

„Fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi din SUA, Manhattan Beer Distributors recunoaște impactul pe termen lung pe care îl putem produce prin eliminarea emisiilor de țevi de eșapament ale flotei noastre”, a declarat Simon Bergson, fondator, președinte și CEO al Manhattan Beer Distributors. „Volvo Trucks ne-a susținut mult timp obiectivele de sustenabilitate și a demonstrat că gama lor de camioane cu emisii reduse și zero oferă siguranța, performanța și fiabilitatea la care ne-am așteptat.”

Articole similare

Ad