Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorca cu zero emisii S.KOe a ajuns în teste și în Germania

Schmitz Cargobull a livrat, recent, o nouă semiremorcă electrică S.KOe COOL SMART către STI (Deutschland) GmbH, o filială a STI Freight Management, companie specializată în soluții de transport și logistică cu temperatură controlată care operează la nivel european.

Compania germană va experimenta astfel pentru prima dată performanța unui vehicul de acest tip direct pe șosea, iar dacă testele vor avea succes, peste 200 de semiremorci din flota proprie vor purta sigla cu Emisii Zero. „Dorim să înțelegem cum funcționează semiremorca electrică în operațiunile zilnice și, prin colectarea constantă de date în următorii doi ani, să determinăm cât de durabilă este această soluție în segmentul, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate”, a explicat Oliver Exner, Senior Operations Manager STI.

Unitatea este un S.KOe COOL SMART cu o axă electrică și un sistem electric de răcire cu un sistem de baterii electronică integrată. Unitatea de răcire S.CUe este proiectată pentru răcirea și încălzirea mărfii fără a genera emisii. Acest lucru este posibil fără restricții în ceea ce privește răcirea (până la 15.900 W) și puterea de încălzire (9.100 W). Bateriile sunt instalate pe trenul de aterizare, în locul rezervorului de motorină. Printre altele, noua punte electrică recuperează energie la frânare și astfel reduce timpul de reîncărcare a bateriei prin sistemul electric.

Articole similare

Ad