Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mediplus si-a completat flota cu cinci Axor si Actros

Mercedes-Benz Romania continua parteneriatul cu Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, prin completarea flotei companiei farmaceutice cu cinci camioane Axor si Actros. Aceasta achizitie importanta vine dupa livrarea a 145 de autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz Sprinter. Mai mult, Mediplus a optat pentru servicii complete de intretinere si reparatii pentru intreaga flota, prin pachetul de service Excellent, furnizat de Mercedes-Benz Romania.
 

Dupa patru ani de colaborare cu Mercedes-Benz Romania, Mediplus, companie de top pe piata de distributie de medicamente din Romania, isi mentine standardele ridicate cu care si-a obisnuit clientii si furnizorii, innoindu-si flota cu patru camioane Axor si un Actros, pe langa cele 145 de autovehicule comerciale Sprinter, achizitionate anul acesta. Prin achizitia integrala de autovehicule Mercedes-Benz, Mediplus dispune in prezent de una dintre cele mai vaste si moderne flote auto din industria farmaceutica romaneasca, raspunzand pe deplin, din punct de vedere al sigurantei si calitatii distributiei farmaceutice, celor mai exigente standarde impuse prin normele de Buna Practica in Distributia Farmaceutica (GDP), implementate la nivel european.
Robert Chende, Manager Flota Mediplus explica decizia alegerii camioanelor Mercedes-Benz: “In momentul in care compania noastra, ocupanta a primului loc in distributia farmaceutica, opereaza cu Mercedes-Benz, compania numarul 1 in industria auto, si cu alti parteneri de top in instalatii frigorifice si caroserie, efectul se transpune in calitatea serviciilor noastre si in succesul afacerii.”

Articole similare

Ad