Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Thermo King a introdus o noua unitate certificat PIEK

Thermo King, producatorul de solutii pentru controlul temperaturii pentru variate aplicatii mobile, a lansat o noua unitate, SLXe-300 Whisper Pro, pentru controlul temperaturii in sectorul de livrare PIEK.
Companiile de distributie stiu ca un nivel redus de zgomot poate insemna o performanta slaba la preturi foarte ridicate. In schimb, Thermo King SLXe Whisper Pro unit ofera cea mai buna varianta: o performanta ridicata si un nivel redus al zgomotului.
 

Fiind vorba de o singura unitate, instalarea si costurile de mentenanta sunt minime. Economia de carburant a SLXe este redusa, iar performanta de racire asigura protectia marfurilor indiferent de temperatura exterioara.
Cerintele cheie pentru operatiunile de transport in mediul urban este ca unitatile de racire sa indeplineasca legislatia in domeniu referitor la zgomot. SLXe Whisper Pro este conform cu cele mai stricte norme in domeniu si cele mai recente cerinte PIEK.
Operatiunile de noapte inseamna mai putine congestii in trafic, timpi de livrare mai scurti, emisii mai putine si costuri optime.

Articole similare

Ad