Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Protestul continua, joi!

Luni, la nivel national s-a desfasurat protestul transportatorilor in toata tara. In orasele mari s-au strans suficiente camioane incat sa atraga atentia ca transportatorii nu mai sunt dispusi sa accepte bataia de joc a guvernului. Amanarea cu trei luni a accizei pe motorina nu este multumitoare in conditiile in care sunt multe alte probleme care "le pun bete in roate".
 

Luni, reprezentantii transportatorilor au fost invitati la discutii, joi, cu promisiunea ca problemele HG 69 si placutele isi vor gasi rezolvarea pana atunci. "Domnul secretar de stat, Buica ne-a promis ca HG 69 si placutele vor fi rezolvate. Din discutii a reiesit ca si OUG 11 este ca si introdus in OG 27, in forma agreata de CIS, deci MT a incercat sa ne asigure ca joi aceste lucruri se vor definitiva", a afirmat Siegfried Mayer, secretar general CNR.
Acum, pentru a nu parea ca refuza dialogul, protestul a fost oprit dar asta pana joi. Pana atunci, transportatorii din tara vor incarca pentru Bucuresti, dupa descarcare camioanele vor astepta in capitala ziua de joi, pentru a primi rezultatele discutiilor cu autoritatile. Daca acestea nu vor fi satisfacatoare, capitala va fi blocata, sustin transportatorii.
Iar aceasta masura va fi nimic, spun ei, pe langa ce se va intampla saptamana viitoare cand multe camioane se vor intoarce din Comunitate, camioane cu care ei nu au ce sa faca, deci vor fi disponibile pentru protest.

Articole similare

Ad