Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nobina și Ebusco extind parteneriatul pe piaţa din Danemarca

Ebusco a semnat un nou contract cu Nobina, cel mai mare operator de transport public din Scandinavia, care va achiziționa 22 de autobuze electrice Ebusco 2.2. pentru zona metropolitană Copenhaga, Danemarca.

Livrarea este programată pentru sfârșitul lui 2022.

Ebusco este prezent pe piața daneză din martie 2021, când a semnat primul contract cu Nobina.

Cele 22 de autobuze electrice Ebusco 2.2. se estimează că vor parcurge peste 110.000 km pe an, ceea ce va determina o reducere de CO2 de peste 22 de milioane de kg și o reducere a emisiilor de azot de 37.000 de kg pe durata perioadei de exploatare.

„Danemarca este unul dintre liderii în tranziția către transportul public cu emisii zero. În calitate de cel mai mare operator de transport public, Nobina joacă un rol principal și suntem mândri că Movia, ca autoritate responsabilă de transport public, a optat pentru a treia oară pentru combinația Nobina-Ebusco”, a declarat Peter Bijvelds, CEO Ebusco.

Nobina a comandat în total o flotă de 79 de autobuze Ebusco 2.2.

Vehiculele sunt livrate cu sisteme de încărcare duble şi beneficiază de o tehnologie inteligentă de încărcare, ce permite ca autobuzele să fie încălzite în timpul alimentării în depozit. Astfel, funcţionarea bateriilor este optimizată, iar durata de viaţă, prelungită. Pachetul inovator de baterii are o capacitate de stocare de peste 500 kWh, ceea ce asigură o autonomie de aproximativ 500 km.

„Investim în noi autobuze electrice și ne propunem să ne transformăm flota în autobuze 100% bazate pe energie regenerabilă. Îi provocăm pe furnizorii noștri să ne sprijine în acest sens cu soluții inovatoare.

Produsul robust Ebusco și portofoliul de servicii se potrivește perfect cu ambiția noastră de a ne menține amprenta climatică și de mediu cât mai mică posibil. Faptul că oferta Ebusco include autobuze, încărcătoare și întreținere ne oferă un singur punct de contact care ne minimizează riscurile”, a explicat Jens Råsten, Fleet Manager Nobina Group.

Articole similare

Ad