Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Faymoville isi intensifica prezenta in Orientul Mijlociu

Daca pana de curand Faymonville nu avea activitate in Orientul Mijlociu – mai ales pentru ca s-a concentrat asupra extinderii retelei de distributie din Europa de Est, Orientul Indepartat sau America de Sud – in ultimii doi ani a intrat, si chiar cu succes, cu vanzari substantiale, in cateva tari din aceasta zona. De exemplu, trailerul modular a fost livrat in 24 de unitati in Iordania si 20 in Emiratele Arabe Unite, multe alte vehicule ale producatorului belgian sunt folosite in Irak, Qatar, Bahrain si Oman, si mai sunt in zona si alte proiecte pentru care se negociaza noi contracte.
 

Unul dintre parteneriatele din Orientul Mijlociu este cel cu Orient Heavy Haulage, din Iordania, care s-a ocupat de transportul si instalarea unui proiect IPP3 – cea mai mare fabrica din lume care poate functiona pe baza a trei tipuri de combustibil, inclusiv gaz natural, si care foloseste 38 de motoare Wärtsilä 50DF, fiecare cu greutate de 295 t, pentru al caror transport au fost alese modulele G de la Faymonville. Colaborarea cu aceasta companie locala este cu atat mai importanta cu cat „vrem sa fim cat mai vizibili“, asa cum declara reprezentantii Faymonville, „pentru ca in aceasta regiune contactele personale sunt foarte importante si increderea, care e de baza pentru semnarea unui contract, se cladeste treptat“.
Din experienta de pana acum reiese faptul ca in Orientul Mijlociu exista cerere mai ales pentru trailere modulare, dar si pentru semiremorci grele Multimax si pentru vehicule extensibile. Iar unul dintre domeniile cu perspective bune de dezvoltare, mai ales in Arabia Saudita, este cel al parcurilor eoliene. O buna oportunitate este oferita si de proiectele pe termen lung din Quatar, datorate mai ales organizarii Campionatului Mondial de Fotbal din 2022. Cele mai multe dintre ele se refera la realizarea infrastructurii, iar Faymonville se bucura deja de apreciere pentru vehiculele sale destinate transportului de prefabricate grele – dar si la industria petroliera, unde este vorba mai ales de constructia echipamentelor si componentelor conductelor si transformatoarelor.

Articole similare

Ad