Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rezultate foarte bune pentru Schwarzmüller în Polonia

Schwarzmüller Group are deja peste 1.100 de semiremorci noi înmatriculate în Polonia în 2021, deci și-a depășit obiectivul pentru acest an și ar putea chiar ajunge la un nivel dublu față de cel de dinainte de pandemie. Asta și datorită condițiilor economice bune din Polonia, care este a doua cea mai mare piață de semiremorci din Europa, dar și datorită implementării foarte dinamice a modelului de afaceri al producătorului austriac și calității vehiculelor sale de nișă.

Prezența foarte bună pe piața din Polonia este subliniată și de comenzile primite, care au fost de peste 1.600 în 2021, de trei ori mai multe decât în 2019. Cota de piață a Schwarzmüller în această țară este de circa 3,5%, dar este vizată în viitorul apropiat o valoare din două cifre – așa cum și în Germania a crescut în cinci ani de la 1,5% la 10% –  iar produsele sale care se vând cel mai bine aici sunt prelatele pentru transport pe distanțe lungi, cu 80% din total, mai ales noua Power Line, lansată în 2021, cu greutate proprie redusă. Iar restul de 20% sunt vehiculele pentru construcții și lucrări de infrastructură, spre care se îndreaptă acum cele mai intense eforturi de promovare. Clienții vizați sunt firmele mici și medii care au nevoie de vehicule flexibile, personalizate.

În 2021, Schwarzmüller a venit în Polonia și cu a doua sa marcă, Hüffermann, liderul pieței germane a modelelor pentru transport de containere, care ar putea avea succes și în Polonia datorită creșterii cererii pentru vehicule de calitate destinate transportului de deșeuri și reciclării.

Schwarzmüller este prezent în Polonia de la începutul anilor 1990, deși atunci nu la scară națională. În prezent nu numai că există o rețea extinsă, dar compania oferă și condiții avantajoase de leasing și va atinge în curând nivelul de service cu care și-a obișnuit clienții din alte state.

Articole similare

Ad