Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Modelul Integralia a castigat „Microbuzul Anului“

Integralia a fost recunoscut ca „Microbuzul anului 2013 pentru modelul VIP. Juriul, format din 25 de profesionisti din cele mai prestigioase companii din sector, au realizat o analiza dura a caracteristicilor Integralia si au considerat ca acest model este mai bun decat competitorii.
Integralia in-vip a fost dezvaluit publicului la cea mai recenta editie Busworld (Kortrijk 2013), si vanzarea primei unitati avand loc tot la targ.
 

Modelul a facut fata competitiei datorita echilibrului perfect dintre eleganta si confort. Designul rafinat ofera senzatii incomparabile pasagerilor. Acesta include zone spatioase care sunt elegante si in armonie, cat si izolatie de top termica si fonica. Noul model Integralia in-vip a fost proiectat pentru a oferi conform si un nivel ridicat de personalizare.
In diferite configuratii, minibusul are o capacitate de pana la 15 pasageri, plus soferul si este construit pe sasiu de Mercedes Benz Sprinter sau Volkswagen Crafter.
Integralia a finalizat 2013 ci o crestere de 26,8% a vanzarilor comparativ cu 2012. Acest rezultat imbunatateste pozitia companiei pe piata.

Articole similare

Ad