Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Europart si Hengst isi unesc fortele intr-un parteneriat comercial

Distribuitorul european de piese pentru autoutilitare EUROPART si producatorul international de filtre Hengst Automotive au pus bazele unei cooperari comerciale la nivel european. Aceasta prevede preluarea gamei de filtre Hengst pentru autoutilitare in programul Europart pentru piese de schimb, incepand cu al doilea trimestru al lui 2014. Pierre Fleck, directorul general al Europart, explica acest pas: „Ca intreprindere cu traditie, Hengst Automotive s-a impus deja de decenii drept un etalon al calitatii si progresului in productia de filtre, si se evidentiaza printr-o inalta competenta in industria autocamioanelor.
 

Drept urmare, ca lider european pe piata pieselor pentru camioane, Hengst, reprezinta pentru noi partenerul ideal impreuna cu care sa ne dezvoltam si mai departe afacerea cu filtre”.
Parteneriatul convenit acum cu Hengst este rezultatul introducerii de catre Europart, in 2013, a managementului categoriilor de produse; acesta este menit sa faciliteze armonizarea progresiva a sortimentelor si configurarea unei oferte de servicii unitare la nivel european. Directorul comercial Ralf Maurer comenteaza: „Prin managementul categoriilor, multumita unei stranse corelari intre managementul produselor, achizitie si distributie, evaluam segmentele individuale de produse din perspectiva unor criterii foarte variate, ceea ce ne permite o configurare a sortimentelor in asa fel incat sa ne definim o selectie optimizata de produse si furnizori, cu o accentuata orientare spre client”.

Articole similare

Ad