Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopele Goodyear KMAX si FUELMAX, disponibile pentru toate modelele Iveco Stralis

Recent lansatele anvelope Goodyear KMAX si FUELMAX vor fi curand disponibile pentru gama de camioane detinatoare a numeroase titluri in cursele de profil de la Stralis. Incepand cu februarie 2014, 11 tipuri de anvelope de dimensiuni diferite, proiectate pentru un kilometraj sporit si pentru o mai mare eficienta din punct de vedere al consumului de carbuant, vor fi livrate pentru echiparea de fabrica. Goodyear si Iveco au colaborat anul trecut in Italia, la Milano pentru lansarea noii game de anvelope, demonstrand operatorilor beneficiile atat la nivelul anvelopelor, cat si la nivelul camionului ca intreg.
 

”Ne incanta faptul ca Iveco a selectat anvelopele Goodyear KMAX si FUELMAX, care vor fi disponibile pentru gama Stralis”, a afirmat Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. ”Pentru lansarea noilor anvelope, Iveco a lucrat alaturi de noi si a demonstrat care sunt beneficiile economice oferite de camioanele sale echipate cu anvelopele Goodyear KMAX si FUELMAX. Rezultatele au fost impresionante si au pus in lumina avantajele utilizarii unor anvelope cu performante economice excelente.”
“Suntem foarte mandri de performantele economice ale gamei Iveco Stralis. Echiparea cu cele mai recente anvelope Goodyear KMAX FUELMAX va contribui in continuare la cresterea performantelor si ii va ajuta pe clientii nostri sa reduca si mai mult costurile de operare.”, a afirmat Giuliano Giovannini, Director al Iveco Product Marketing
Disponibila in varianta pentru remorca sau pentru configuratia de cabina cu sasiu, Gama Stralis reuneste versiunile Hi-Street pentru curse de zi, varianta cabina de dormit Hi-Road si variant Hi-Way – cabina de dormit de latime maxima. Prototipul Iveco Stralis Hi-Way a fost votat Camionul International al anului 2013 de catre 25 de jurnalisti de prestigiu din domeniul vehiculelor comerciale.
Performantele la nivelului cresterii kilometrajului reprezinta principalul avantaj pe care il ofera gama Goodyear KMAX, nefiind afectate alte criterii importante. Gama Goodyear FUELMAX optimizeaza eficienta la nivelul consumului de carburant, in combinatie cu un kilometraj crescut.

Articole similare

Ad