Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Airbus a ales Kuehne + Nagel ca furnizor logistic in Polonia

Contractul pe patru ani imbunatateste parteneriatul global pe care Kuehne + Nagel il are cu Airbus Group si reprezinta un pas strategic in logistica aerospatiala si aviatia poloneza.
Prin acest contract Kuehne + Nagel administreaza un depozit, depozitand componente si piese de schimb pentru productia aeronave. Serviciile furnizate in locatia din Varsovia include picking & packing, inspectii de calitate, management al fluxurilor de inbound pentru furnizori, pregatirea comenzilor si livrarea componentelor pentru productia aeronavelor Airbus.
 

Pentru a monitoriza toate procesele logistice din productie cu ajutorul sistemului IT “MyLogSupply”. In plus, sunt furnizate servicii cu valoare.
Felipe Steinmetz Comunion, seful aeronavelor militare, Airbus Polonia, a declarat: “Contractul cu Kuehne + Nagel este o piatra de temelie pentru a imbunatati productivitatea si competitivitatea Airbus. Colaborarea ne va ajuta sa mentinem o crestere sustenabila.”
“Apreciem increderea oferita de Airbus. Noul proiect de externalizare confirma focusul strategic si capacitatea dea a oferi solutii specializate pentru industria aviatiei”, a spus Tobias Jerschke, National Manager Kuehne + Nagel Polonia.

Articole similare

Ad