Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cea mai bună soluție de mobilitate în Europa pentru transportatorii rutieri: aparatul de taxe de drum UNTRR-Axxes

Începând cu 15 decembrie 2021, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) în parteneriat cu Axxes vă oferă posibilitatea să achitați automat și taxele de drum în Ungaria cu un singur aparat (în sistem postpay) care este deja funcțional în mai multe țări.

Țări disponibile: Germania, Austria, Italia, Franța, Belgia, Spania, Portugalia, Danemarca, Suedia, Polonia, Ungaria, Bulgaria

Beneficii: comisioane mici și reduceri. Un singur echipament, un singur contract, o singură raportare.

Pe lângă posibilitatea de plată a taxelor de drum în 12 țări din UE, soluția UNTRR-Axxes vă oferă și servicii suplimentare precum geolocalizare, telematică, analiză date tahograf și date CAN-bus, acces la 17 parcări securizate pe traseul dvs.

Prin serviciul de geolocalizare dispuneți de urmărirea în timp real a cursei, vă ajută să identificați cele mai bune rute și vă notifică atunci când mașina intră sau părăsește o zonă. De asemenea, dispozitivul UNTRR-Axxes urmărește kilometrajul, orele de utilizare, timpii de conducere ai tahografului și calculează timpii rămași de conducere/odihnă.

Pentru flotele de vehicule comerciale ușoare, sub 3,5 tone, cu aparatul UNTRR-Axxes puteți achita taxele de drum în Franța, Italia, Spania și Portugalia.

Alegeți serviciul Axxes în parteneriat cu UNTRR și beneficiați de 3 luni gratuite la chiria lunară a aparatelor!

Pentru oferte personalizate privind plata taxelor de drum în Europa, vă rugăm să ne transmiteți un email la adresa taxedrum@untrr.ro, în care să menționați numele firmei dvs. și parcul de vehicule pentru care doriți echipamentul unic de taxare rutieră.

Totodată, puteți comanda online pe platforma www.portaltransport.ro și treceri la tunelurile Mont Blanc și Frejus cu un tarif cu 20% mai mic decât cele standard. Rezervările se fac online, iar trecerile se eliberează rapid, fiind valabile 5 zile din momentul emiterii.

Puteți achita și taxele de drum în România (rovinieta), prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro și taxa de pod de la Fetesti pe www.taxa-pod-fetesti.ro

Beneficiați de emitere online 24/7, puteți importa tot parcul auto, vizualiza istoric comenzi si status roviniete, primiți confirmare prin email și SMS gratuit și alerte de expirare.

UNTRR – specialiști în soluții de plată a taxelor rutiere!

Articole similare

Ad