Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Knorr-Bremse este angajator de top pentru ingineri

Institutul Angajatori de Top a acordat Knorr-Bremse premiul pentru „Angajator de topt pentru ingineri in Germania in 2014”. Acest premiu certifica faptul ca angajatorul gemna are un nivel ridicat de atractivitate.
Knorr-Bremse este perceput ca un generator de inovatie, sustenabilitate si solutii tehnice sofisticate. O cerinta esentiala pentru un succes dovedit se datoreaza inginerilor bine pregatiti care sunt pasionati de dezvoltarea tehnologica a unor produse excelente.
 

La Knorr-Bremse, acesti ingineri gasesc acest mediu de lucru atractiv, caracterizat de tehnologii fascinante, locuri de munca moderne si cariere de succes si oportunitati de dezvoltare.
“Ne-am concentrat pe crearea unui cadru de lucru optim pentru inginerii nostri, ca ei sapoata dezvolta produse tehnice si sisteme extraordinare. Performanta certificarilor externe este o confirmare a masurilor implementate anterior. In acelasi timp, procesele ne ofera informatii valoroase despre zonele in care mai putem creste gradul de atractivitate”a declarat Marc Pastowsky, seful departamentului de Resurse Umane Knorr-Bremse Group.

Articole similare

Ad