Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cometex deschide în Hunedoara cel de-al 11-lea parc comercial din rețeaua sa

Compania dezvoltatoare de parcuri comerciale, Cometex, inaugurează astăzi un nou centru comercial modern. Cometex Retail Park Hunedoara dispune de o suprafață de 5.000 de metri pătrați și este rezultatul unei investiții de peste 4 milioane de euro.

Centrul comercial aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți la nivel național și internațional, printre care Altex, KiK, Sinsay și Zoocenter. Cu această deschidere, rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge la 11 locații în întreaga țară, consolidându-și astfel prezența pe piața de retail din România.

Cel mai recent centru comercial din municipiul Hunedoara, situat pe Bulevardul Traian nr. 7B, în apropierea magazinului Dedeman, este conceput pentru a servi comunitatea locală și totodată pe cei din împrejurimi. Mixul variat de chiriași oferă o experiență de cumpărături diversificată, concentrându-se pe electro-it, fashion și produse pentru animalele de companie. Deschiderea noului parc comercial face parte din strategia de expansiune a Cometex, care vizează apropierea clienților de branduri importante, atât locale, cât și internaționale, din diverse sectoare, creând astfel destinații de referință pentru cumpărători.

„Ne extindem în orașul Hunedoara cu un nou parc de retail care va face parte din rețeaua națională Cometex, sustenabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protecția mediului înconjurător. Hunedorenii vor găsi exclusiv în noul Cometex Retail Park branduri, precum KiK, Sinsay și ZooCenter, iar Altex, partenerul nostru de cursă lungă, va fi prezent cu unul dintre cele mai mari magazine din regiune. Suntem încrezători că noul parc de retail va contribui la dezvoltarea economică locală.”, a declarat Vicențiu Spătaru, Directorul General Cometex.

Noul proiect de retail al Cometex este dotat cu panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme inteligente de iluminat, toate având un consum redus de energie. Aceste soluții tehnologice sunt adoptate pentru a spori eficiența energetică și pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător.

În prezent, Cometex gestionează 11 parcuri de retail operaționale în Brașov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Măgurele, Huși și Vatra Dornei. În cursul anului curent, Cometex intenționează să deschidă încă 5 proiecte de tip retail park. Toate proiectele Cometex se angajează să susțină și să promoveze practici sustenabile în industria retailului, încurajând utilizarea energiei verzi.

Pentru următorii doi ani, Cometex își propune să extindă rețeaua cu peste 20 de proiecte de retail.

Articole similare

Ad