Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Novensys, este cel mai important partener Motorola Solutions in 2013

Novensys a obtinut titulatura de Motorola Industrial Mobile Computing Elite Specialist care reprezinta cel mai inalt nivel de parteneriat cu specializari si in tehnologii Advanced Data Capture, Mobile Computing, RFID si Wireless & Security Networks. Parteneriatul cu Motorola a insemnat inca de la inceput pentru clientii nostri tranzactii corect procesate in teren, erori eliminate din depozite prin scanari precise, magazine de distributie profitabile prin eficientizarea stocurilor de marfa, controlul strict al costurilor in lanturile de distributie, facturi corecte in fiecare luna la client prin transmiterea exacta a datelor de facturare, managementul mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, toate acestea posibile cu echipamentele de ultima generatie de la Motorola Solutions imbinate cu solutiile la cheie oferite de Novensys.
 

Tehnologiile Motorola impreuna cu solutiile proprii Novensys for Warehouse, Novensys for Assets, Novensys for Meter Reading, solutiile de curierat si de field service dar si cu solutiile de gestiune a resurselor intreprinderii: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX prin extinderea operatiunilor clasice de birou in teren (service, vanzari, facturare si incasare in teren) cresc productivitatea si eficienta angajatilor si asigura vizibilitate si acces la informatii.
„Novensys este un furnizor de solutii end-to-end, imbinand in mod natural consultanta, dezvoltarea si implementarea de solutii software cu echipamentele hardware premium, preluate de la cei mai importanti producatori la nivel international. De aceea, strategia Novensys pentru anul 2014 pune mare accent pe solutiile de mobilitate de la Motorola. In contextul actual infrastructura IT mobila a devenit indispensabila pentru buna functionare a oricarei companii indiferent de dimensiunile sale si modernizarea acestora cu echipamentele Motorola este un proces care va aduce avantaje competitive majore”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO si presedinte al Consiliului in cadrul Novensys.

Articole similare

Ad