Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Service Camioane a organizat un Concurs de Tir cu Arcul

Service Camioane, membru al Grupului Holleman, si-a lansat o noua identitate care sa vina in completarea noii sale strategii, aceea de a oferi clientilor si viitorilor sai clienti servicii de intretinere si reparatii vehicule grele, indiferent de marimea parcului acestora.
Despre noua strategie a companiei Service Camioane a vorbit George Nita, director general, punand accent pe efortul investitional orientat catre echipamente noi dedicate reparatiilor autocamioanelor, programe de specializare in randul personalului, cresterea si eficientizarea stocului de piese de schimb si, nu in ultimul rand, dezvoltarea unui department comercial care sa satisfaca pe deplin cerintele clientilor.
 

Cu aceasta ocazie, Service Camioane a organizat prima editie a concursului de tir cu arcul – Holleman Trophy 2014, competitie realizata cu sprijinul Clubului Aktiv condus de Doru Danilet. La aceasta competitie au participat toti invitatii, fiind indrumati si antrenati de instructori recunoscuti ai acestui sport, membri ai Clubului Aktiv.
Castigatorii acestei competitii au primit kit-uri de tras cu arcul, oferite de Club Aktiv si servicii de intretinere in cadrul Service Camioane, iar toti ceilalti participant au primit diplome de participare.
Castigatorii primei editii Holleman Trophy au fost:
Premiul I: Sorin Ispas de la compania Ispas Matcons
Premiul II: Tiberiu Matu de la compania Avtologistika
Premiul III: Constantin Preda de la compania Holleman Special Transport & Project Cargo
Service Camioane – parte a Grupului Holleman, infiintat in 2009 si situat pe Soseaua de Centura nr. 29, Jilava, este destinat reparatiilor si intretinerilor multi marca, atat pentru autotractoare, autobuze, autocare, van-uri, cat si pentru remorci si semiremorci.
Service Camioane detine ateliere de mecanica si electrica, tahografe, statie ITP, spalatorie manuala si automata, dar si un department dedicat vanzarilor si distributiei de piese de schimb pentru vehicule grele.

Articole similare

Ad