Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Daily a ajuns la a treia generatie

Cea de-a treia generatie a lui Iveco Daily, care isi va face aparitia cat de curand pe pietele din Europa va fi prezentat presei internationale in iunie. Acest vehicul complet nou este o imbinare perfecta intre traditie si inovatie, devenind insotitorul perfect al profesionistilor din transport.
Vehiculul este produs la fabricile Iveco din Suzzara, Italia si Valladolid, Spania, doua fabrici in care s-au facut semnificative investitii recente pentru reinnoirea liniilor de productie.
 

Noul Daily isi mentine nealterata clasica structura a sasiului cu lonjeroane, care asigura puterea, flexibilitatea si durabilitatea pe termen lung, cat si versatilitate ridicata, dar exista de asemenea si o serie de caracteristici noi pe care Daily 2014 le va aduce clientilor sai.
Eforturile companiei concentrate pe ambele versiuni, autosasiu si furgon, cu o atentie sporita pe cel din urma, au imbunatatit performanta vehiculului din toate punctele de vedere in termeni de manevrabilitate si capacitate de incarcare datorita, volumelor optimizate si unei utilizari facile datorita spatiului de incarcare mai accesibil.
Capacitatea furgonului a fost imbunatatita prin intermediul reconsiderarii relatiei dintre ampatament, lungime totala si lungimea spatiului de incarcare. Aceasta reconsiderare a dat nastere modelelor de 18 si 20 mc (cel mai bun volum in clasa sa) si modelului de 11 mc (cel mai bun model din clasa sa pentru eficienta incarcaturii, un indice care masoara raportul dintre lungimea compartimentului de incarcare si lungimea totala a vehiculului).
Datorita noului design cu ampatamente alungite si consola spate mai scurta, noul Daily garanteaza o manevrabilitate excelenta fara a compromite agilitatea bine cunoscuta in spatiile stramte. Toate modelele cu masa maxima admisa de pana la 3,5 tone sunt echipate cu suspensii fata noi, acest lucru permitand un control excelent al vehiculului si un confort imbunatatit la o capacitate de incarcare maxima posibila. Pentru modelele cu roata simpla a fost conceputa o suspensie spate noua care conduce la o scadere a inaltimii platformei de incarcare cu aproximativ 55 milimetri, simplificand astfel operatiunile de incarcare si descarcare.
Cea de-a treia generatie Daily este puternic orientata catre o afacere rentabila permitand astfel o reducere a consumului de peste 5% fata de modelul anterior, cu o imbunatatire semnificativa a costului total de proprietate al vehiculului impreuna cu cea mai buna performanta din clasa sa si o gama larga de motoare, cutii de viteze si rapoarte de transmisie finale.
Confortul vehiculului a fost imbunatatit cu o cabina care este mult mai confortabila si silentioasa, oferind o pozitie de condus care sugereaza pozitia de condus dintr-un autoturism performant. Ergonomia interioara (care se afla in topul categoriei sale) este completata de catre o mai buna izolare fonica, un sistem de aer conditionat mai eficient si un confort excelent pentru sofer in orice conditii de incarcare.
Puternic prin natura sa, versatil si usor de condus dar totodata si atractiv datorita unui design revolutionar, noul Daily este cea mai concreta ilustrare a imbunatatirii continue a unui produs care a fost un jucator cheie in istoria transportului comercial usor, de peste 35 de ani.
Pentru a completa oferta sa, noul Daily va fi de asemenea disponibil intr-o gama variata de versiuni pentru microbuz, atat pentru zonele urbane cat si extraurbane.
Noul Daily va fi disponibil la dealerii Iveco din Europa incepand cu iunie.

Articole similare

Ad