Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au crescut comenzile pentru Scania in T1 2014

Veniturile Scania au ajuns dupa primul trimestru la 2,257 de milioane de coroane (SEK). Au fost inregistrate cresteri atat la nivelul vanzarilor de vehicule, cat si servicii, dar acest efect a fost contracarat de o usoara devalorizare a ratei de schimb valutar. In T1 2014, comenzile totale de vehicule au fost mai mari decat la inceputul anului.
Martin Lundstedt, presedinte si CEO Scania a declarat: „Efectul negativ al efectului de pre-buy pentru vehicule Euro 5 in Europa a fost mai mic decat ne asteptam, iar comenzile au crescut.
 

Situatia economica europeana imbunatatita impreuna cu nevoia de inlocuire a flotei a dus la o tendinta pozitiva in vanzari. Scania si-a imbunatatit pozitia In Europa printr-o cota de piata mai mare. Comenzile in America Latina au ramas aliniate cu precedentele doua trimestre. In Asia, comenzile au cunoscut o imbunatatire semnificativa in Rusia.”
La categoria autobuze si autocare, comenzile au crescut in Europa, dar au scazut in America Latina si Eurasia.
Comenzile pentru motoare au fost ceva mai ridicate comparativ cu perioada similara a lui 2013, iar Scania a initiat o colaborare pentru livrare cu un alt producator OEM.
Scania continua eforturile de a creste cota de piata, iar din punct de vedere al veniturilor a ost inregistrata o crestere de 7% in moneda locala in T1 2014.

Articole similare

Ad