Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks vrea să faciliteze conectarea locațiilor clienților săi la rețeaua publică de electricitate

Renault Trucks a încheiat un parteneriat cu Enedis, distribuitor francez de electricitate, cu scopul de a accelera accesul transportatorilor și distribuitorilor de marfă la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Problema infrastructurii de reîncărcare este fundamentală pentru transportatorii care doresc să-și convertească flota la energie electrică. Pentru a fi încurajați să cumpere autovehicule electrice, transportatorii trebuie să își rezolve în primul rând accesul la energie electrică de mare putere. Renault Trucks face eforturi de a facilita contactul clienților săi cu furnizorul de electricitate francez pentru a accelera instalarea infrastructurii necesare pentru încărcarea camioanelor electrice.  

Concret, aceștia vor beneficia de un studiu preliminar realizat de Enedis pentru a evalua fezabilitatea proiectului lor de conectare în maximum 15 zile. Se verifică dacă conexiunea este fezabilă fără modificarea substanțială a rețelei electrice din amonte, dacă trebuie efectuată o analiză suplimentară sau dacă este necesară o adaptare a rețelei.

Articole similare

Ad