Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hyundai a trecut la Stage 3B

Hyundai Heavy Industries a reusit sa treaca intreaga gama de stivuitoare diesel de capacitate 1,5-16 t la motoarele Stage 3B. Pentru noua serie de 1,5-7 t vor fi utilizate motoare Kubota. Gama medie de 11-16 t va fi echipata de motoare Cummins. Modelul 180D-9 care are o capacitate de 18 t este echipat cu un motor MTU, din gama Mercedes-Benz, ce respecta deja Stage 4. Toate echipamentele de 3,5-25 t au transmisie automata cu convertor de cuplu.
 

Acesta inlocuieste versiunea manuala pentru gama 3,5-5 t. Treptele de viteza si acceleratia pot fi ajustate individual de operator, raportat la aplicatie.
Cea mai recenta dezvoltare a producatorului este dispozitivul ce previne schimbarea directiei de mers fata-spate la o viteza maxima de croaziera, ce ofera protectie pentru axe si transmisie.
Noul design al echipamentelor Hyundai se concentreaza pe confortul si siguranta operatorului, care are mai mult spatiu pentru acesta si o vizibilitate de 360 gr. Spatiul de lucru este echipat cu scaun Grammer si maneta hidraulica de control. Noile cabine au geamuri mai largi, izolare fonica imbunatatita si un geam mai mare pe acoperis, pentru o vizibilitate imbunatatita a marfii in timpul ridicarii. Echipamentele din noua serie se bazeaza pe sasiu unic cu ampatament de 2.000 mm si transmisie cu convertor de cuplu in doua trepte de viteza pentru inainte si doua pentru inapoi.

Articole similare

Ad