Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW Holding isi consolideaza reteaua cu un nou service la Brasov

EVW Holding Romania isi asteapta clientii intr-o noua locatie la Brasov, situata la iesirea din oras spre Targu Mures, in apropierea soselei de centura a orasului.
Investitia se ridica la 2,5 milioane de euro si a fost acoperita integral de filiala din Romania a grupului olandez. Din terenul achizitionat, de 15.000 mp, suprafata construita este de 2.120 mp, iar cea desfasurata, de 2.400 mp. Nu mai putin de 1.400 mp au fost alocati pentru service, magazia acopera 650 mp, iar birourile, 350 mp.
 

In noul service se lucreaza pe opt linii, cu acces din ambele parti ale halei, fiind acoperita o gama completa de servicii pentru camioane, remorci, semiremorci, autobuze si autocare: service mecanica reparatii generale, reparatii motoare, instalatii de aer si franare, axe, punti, cutii de viteze, diferentiale, lucrari de tinichigerie, vopsitorie (cabina de vopsit de 10 m lungime), ITP, verificari si diagnoza si lucrari de intretinere. Mai mult, se realizeaza echiparea autovehiculelor cu sisteme ADR3, PTO, montari agregate de aer conditionat Webasto, incalzitoare auxiliare, montari de instalatii de basculare HIVA pe orice tip de autocamion sau autotractor, service complet de roti si alimentare cu Ad Blue. Investitia se ridica la 2,5 milioane de euro si a fost suportata integral de filiala din Romania a EVW Holding.
Evenimentul de la Brasov reprezinta un pas inainte in strategia de dezvoltare a retelei teritoriale a dealerului DAF in tara noastra. Locatia in sine este un punct strategic din punct de vedere al pozitionarii, nu doar din perspectiva comercializarii camioanelor DAF, ci si a celorlalte activitati colaterale pe care EVW le deruleaza, atat prin prisma rezultatelor cuantificate, cat si a potentialului acestora. De altfel, din toata reteaua nationala, la Brasov partea de service este cel mai bine dezvoltata pentru clientii multi-brand.
La ora actuala, pe langa Brasov, EVW Holding este prezent in Arad, Cluj, Bacau, Iasi, Braila, Constanta, Bucuresti si Craiova. In plus, unitatile de interventie mobila asigura asistenta tehnica oriunde sunt camioanele oprite pe drumurile din Romania. Urmatorul obiectiv este investitia intr-o centru nou in zona Constanta.
„EVW Holding este un partener puternic, dovada fiind si rezultatele foarte bune obtinute pe pietele pe care este prezent. Grupul este in primii zece furnizori ai DAF Trucks atat din punct de vedere al volumelor operate, cat si al serviciilor oferite si al incasarilor“, a declarat Michiel Kuijs, director de vanzari DAF.
EVW Holding Romania si-a propus pentru 2014 comercializarea a 540 de camioane DAF si 60 de Isuzu noi si mizeaza pe crestere si pentru celelalte activitati conexe: service si vanzare de piese de schimb, vanzare de anvelope noi si resapate Bandag, dar mai ales comercializare de vehicule second-hand.

Articole similare

Ad