Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco a inaugurat un nou centru de vehicule rulate langa Bucuresti

Pe 16 mai, Iveco a inaugurat noul centru de vehicule rulate din Pantelimon (in estul Bucurestiului, aproape de autostrada spre Constanta), in prezenta lui Mihai Daderlat (general manager East Europe) si a Martei Nappo (marketing director EMEA Used Vehicles). Interesul pentru piata de vehicule comerciale second-hand se datoreaza volumului urias al acesteia – anual se vand in Europa 12.000-15.000 de unitati – si potentialului ei foarte mare.
 

In plus, inaugurarea este inca o dovada a interesului deosebit de care se bucura Romania in strategia Iveco, atat in ceea ce priveste vanzarea de vehicule comerciale rulate, cat si noi. Tara noastra este si o punte intre Europa si Orientul Mijlociu sau Africa, unde se pot exporta vehicule, mai ales Euro 3, prin portul Constanta, si Europa de Vest, de unde se aduc camioane Euro 5 fabricate din 2010 incoace, care sa poata beneficia de finantare.
In Europa exista 12 astfel de centre, care au si rolul de a sprijini vanzarea de vehicule noi prin buy back, si mai este unul in Africa de Sud.
Noul centru dispune de 65.000 m2 de suprafata betonata, iar cladirea, finalizata in ianuarie, cu o investitie de circa 500.000 de euro, are 300 m2 si include birouri comerciale si service pentru verificarea, repararea, ITP-ul si pregatirea de vanzare a vehiculelor, multe dintre ele provenite din contracte de buy back si trade in.
In plus, o parte a echipei de 14 specialisti se va ocupa de promovarea produselor prin toate mijloacele de comunicare oferite de retea – site-uri internet dedicate comertului cu vehicule rulate si site-uri de socializare.
Vehiculele rulate aflate pe stoc sunt in stare foarte buna, asa cum declara reprezentantii Iveco, pot fi livrate imediat – fiind interesante mai ales pentru firmele care nu-si permit achizitia unor masini noi, dar si pentru cele care au contracte pe perioade scurte – si beneficiaza de garantie si finantare. Valoarea totala a stocului este de circa 15 milioane de euro, iar camioanele reprezinta cam 85% din total si echipamentele de constructii sau agricole, restul.

Articole similare

Ad