Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

31 martie: Gala Tranzit pentru operatorii de logistică și expediții

Revista Tranzit salută ridicarea restricțiilor și anunță organizarea primei conferințe fără restricții în ceea ce privește numărul participanților pe 31 martie, la București.

Gala de premiere a celor mai eficienți operatori de logistică contractuală, expediții, distribuție și curierat strânge cele mai importante companii din industrie la discuții deschise despre provocările actuale ale pieței – războiul din Ucraina, creșterea amețitoare a prețurilor la energie, motorină, materii prime, forță de muncă – dar și despre noile provocări aduse de Pachetul de Mobilitate și în special despre cum va influența piața de distribuție națională obligativitatea licențierii firmelor care fac transporturi în contul terților cu autovehicule între 2,5 și 3,5 t.

Vorbim despre disponibilitatea forței de muncă asiatice pentru logistica națională, dar și despre cum influențează această piață războiul din Ucraina.

Subiecte la modă precum sustenabilitatea și digitalizarea se văd într-o lumină nouă prin prisma războiului din Ucraina, a scumpirii gazului natural și electricității, iar vizibilitatea mărfurilor în timp real este din ce în ce mai importantă în contextul crizei de containere și a riscurilor apărute în Europa.

Cum va evolua comerțul electronic în contextul unei crize economice majore care se prefigurează în viitorul apropiat și cum se va reechilibra cererea și oferta pe piața de transport sunt alte două subiecte importante pentru a lua deciziile corecte pentru viitor.

Vino alături de noi, la București, pe 31 martie, pentru a ne sfătui împreună care este strategia câștigătoare pentru 2022 și pentru a sărbători premierea celor mai eficienți și inovativi operatori de logistică, distribuție, expediții și curierat.

Pentru înscrieri trimiteți email la office@traficmedia.ro. Relații la telefon 0721 201 100.

Vedeti pagina evenimentului:

Articole similare

Ad