Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Vito – Nota 10 la siguranta

In parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, Mercedes-Benz Romania a oferit lectii de siguranta rutiera catorva gradinite selectate din Bucuresti. „Mercedes-Benz Vito – Nota 10 la siguranta” face parte din campania Mobile Kids, initiata anul trecut de grupul Daimler.
Mercedes-Benz Vito este extrem de flexibil, putand fi special configurat pentru necesitatile de transport ale gradinitelor.
 

Cei mici au luat parte la o lectie speciala de siguranta rutiera si au beneficiat de un transport sigur si confortabil cu modelul Vito. Campania educationala, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre trei si sase ani, a avut scopul de a-i invata pe cei mici, intr-o maniera interactiva, regulile de circulatie si adoptarea unui comportament corect in mijloacele de transport public si personal, pentru a preveni si reduce numarul accidentelor rutiere.
La finalul fiecarei intalniri, copiii au fost invitati sa faca un tur al Centrului Autorizat si au aflat informatii interesante din service. Modelul care a primit cea mai multa atentie a fost Vito, autovehiculul-emblema al campaniei „Nota 10 la siguranta”.
Mercedes-Benz Vito este extrem de flexibil, putand fi special configurat pentru necesitatile de transport ale gradinitelor. Vito ofera siguranta si confort sporit, iar sistemele audio sau sistemul Rear Seat Entertainment asigura divertismentul micilor pasageri. Astfel, Vito acopera o gama larga de posibilitati de media entertaining, de la muzica la desene animate.
In plus, Mercedes-Benz Vito reprezinta o solutie economica, protejand mediul si fiind, in acelasi timp, fiabil si dinamic. Motorizarile si sistemele de transmisie reduc emisiile poluante si consumul de combustibil, imbunatatind performantele autovehiculului.

Articole similare

Ad