Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BYD intra pe piata europeana

Producatorul chinez BYD, cunoscut in Romania ca producator de autobuze electrice, a lansat la targul de la Hanovra o serie complet reproiectata de stivuitoare electrice, „croite“ special pentru piata europeana. Pentru Germania, Belgia si Olanda, lansarea vanzarilor este programata pentru iunie 2014, unde chinezii vor oferi un numar mare de unitati spre testare gratuita timp de 1-2 luni, iar in Franta si Marea Britanie pentru 2015. BYD poate produce 50.000 de unitati din diferite modele de stivuitoare industriale in fabrica din China, care se intinde pe o suprafata de un milion de metri patrati.
 

Compania va lansa cinci din aceste modele pe piata, in 2014, si ele vor fi disponibile atat pentru inchiriere, cat si pentru utilizare in cadrul companiei.
Noile stivuitoare se bazeaza pe tehnologia bateriilor BYD Fe, pe baza de litiu fier fosfat. Stivuitoarele BYD pot rezista un ciclu intreg cu un singur set de baterii, care sunt proiectate sa ramana cu cel putin 75% din capacitatea initiala dupa opt ani de utilizare in doua schimburi.

Articole similare

Ad