Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic serveste si clientii mai mici

Depozitul FM Logistic de la Bucuresti are 13.000 m2 si deserveste sapte companii, pe cand la Timisoara, cei 20.000 m2 ai companiei sunt folositi de un singur client. Catalin Olteanu a explicat ca astfel FM Logistic se poate adapta oricarui client, avand deja experienta atat cu firme mari, cat si cu cele mai mici. In cazul unui client care genereaza un volum mare de activitate, este nevoie de un WMS performant, de multa infrastructura IT, ce genereaza implicit un pret mare pe care numai o astfel de fima si-l poate permite.
 

Pentru clientii mai mici, insa, compania nu foloseste foarte multa infrastructura IT, asa ca se poate adapta la cerintele acestora la preturi accesibile. "Unele firme spun ca au un setup mare si se duc numai catre firme mari. Altii sunt mai flexibili si se adapteaza si la firme mai mici".
Flexibilitatea a determinat compania sa umple deja depozitele, astfel incat a inceput deja exinderea spatiului de depozitare de la Petresti. Constructia se va terminal la finalul acestui an si va deveni operationala la inceputul lui 2016. O parte din acest spatiu va fi ocupat de clientii existenti.

Articole similare

Ad