Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO Bus a inaugurat noua unitate de testare E-Bench, unică în Europa

IVECO Bus a inaugurat oficial noua sa unitate de testare și validare, denumită E-Bench, situată în cadrul centrului de cercetare și dezvoltare din Vénissieux, Franța. La ceremonia de inaugurare au participat Stéphane Espinasse, Șeful IVECO Bus Commercial Operations and Product Management și Solène Grange, Director General al IVECO Franța.

Centrul de testare E-Bench este unic în Europa și permite testarea componentelor și a vehiculelor complete, în condiții reale de operare, simulând toate tipurile de aplicații și de climă (între -15°C și +55°C în toate anotimpurile). Complet operațional din iulie 2023, E-Bench are capacități extinse de testare, cu un dinamometru cu role, banc de climatizare, banc pentru componente individuale, banc complet HIL (Hardware-in-the-loop) pentru testarea tuturor componentelor împreună, precum și compatibilitatea cu vehicule electrice și cu propulsie pe hidrogen.

Valoarea totală a investiției se ridică la 6,2 milioane de euro.

Faza de dezvoltare a proiectului a fost cofinanțată de guvernul francez, prin Programul de investiții de viitor Franța 2030, operat de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică.

Articole similare

Ad