Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comportamentul de consum se schimba, la fel si lanturile logistice

La finalul lui iunie, pe 24-25, a avut loc la Frankfurtconferinta Exchainge 2014, la care au participat experti in supply-chain si ziaristi. Pe parcursul celor doua zile de discutii, cei prezenti au asistat la discutii pe diferite teme: logistica umanitara, cea de-a patra revolutie industriala, social media si impactul acesteia asupra lanturilor logistice, printarea 3D si noile tehnologii etc.
 

Modul cum se fac afacerile se schimba mai ales ca economia orientata catre consum incepe sa fie inlocuita de cea bazata pe schimburi, ceea ce va afecta, pe termen lung, supply-chain-urile iar pentru a face fata acestor schimbari managerii de logistica ar trebui sa inceapa sa studieze noile modele de business.
In cadrul Exchainge a avut loc si inmanarea trofeului “Supply Chain Management Award 2014”, compania castigatoare fiind GF Piping Systems of Schaffhausen, companie elvetiana furnizoare de sisteme de conducte pentru transportul gazului si lichidelor. Compania a fost premiata pentru implementarea unei solutii de supply-chain cu ajutorul careia au fost obtinute avantaje si optimizari importante.

Articole similare

Ad