Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Girteka își ajustează strategiile pentru a face față noilor provocări logistice

Pe piața de logistică în continuă schimbare, nevoia de flexibilitate și adaptabilitate este mai crucială ca niciodată. Grupul Girteka își propune să-și adapteze transformărilor pentru a fi mai orientați către client, consolidându-și poziția pe piață prin agilitatea și eficiența costurilor.

De asemenea, grupul intenționează să se concentreze pe realizarea de economii de scară și pe exploatarea efectelor sinergice care ar putea spori eficiența operațională. Transformarea organizațională se axează pe serviciile transportului rutier, gestionarea activelor de transport și asigurarea unei rezerve stabile de șoferi prin diferite inițiative, din cauza deficitului general de șoferi de camion. Printre obiectivele strategice de afaceri se numără fuziunea activităților de transport, dezvoltarea serviciilor logistice dedicate fructelor de mare sub marca Thermo-Transit și optimizarea serviciilor partajate.

Cu toate acestea, grupul prevede o posibilă reducere a rolurilor redundante, până la aproximativ 5-10% din locurile de muncă în birouri din Girteka Group, fără impact asupra șoferilor sau colegilor de întreținere. Deciziile referitoare la reorganizarea planificată și la reducerea rolurilor redundante vor respecta procedurile legale și vor fi luate după consultarea și informarea respectării întregii legislații aplicabile. Scopul fiind consolidarea poziției pe piață și dezvoltarea unei organizații mai puternice și a unei mentalități orientate către client, menținând o abordare responsabilă și sustenabilă, pregătită pentru succes și creștere pe termen lung.

Articole similare

Ad